Уъркшоп за обсъждане на мониторингова система на публични политики и практики с представители на съд, прокуратура, полиция и социални служби от област Силистра

Третият поред уъркшоп за обсъждане на мониторингова система на публични политики и практики с представители на съд, прокуратура, полиция и социални служби се проведе на 20 февруари 2020 г. в Силистра.

В него участваха 22 – ма представители на всички институции на област Силистра. Работната среща бе открита от заместник областния управител на Силистра – Стоян Бонев. Всички институции от област Силистра подчертаха, че успешната работа на тази територия при случаи на домашно насилие е благодарение на активната роля и практика на местния доставчик на социални услуги и наличието на такива в общността.

.

Тази дейност се осъществява в рамките на проект ACF 41/ „Активни срещу насилието над жени“, изпълняващ се с финансова подкрепа предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП в партньорство между Фондация „Асоциация Анимус“ и фондация „Общество и сигурност”. Проектът има за цел да просвети и активизира гражданското общество срещу насилието над жени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *